!

In fiecare zi ni se ofera sanse, zeci de sanse sa facem ceva, dar nu profitam de ele, fiind angajati in salvarea unei activitati care pana la urma stim ca va esua. Adevarul e ca trebuie sa lupti pana la capat,ca sa nu zici ca ai cedat fara lupta.dar de ce dupa ce vedem ca nu mai exista nicio sansa,nu renuntam,nici macar atunci? Poate … pentru ca nu stim sa pierdem? Poate … pentru ca ne e teama sa profitam de noile ocazii ce ni se ofera? Adevarul e ca atunci cand stii ca ai luptat pentru ceva cu toata forta si fiinta ta, iti este greu sa vezi ca nu ai reusit, dar nu se termina lumea cu un esec. Uneori pierzi, alteori castigi, pur si simplu e ordinea fireasca a lucrurilor.In viata totul e greu, pentru ca viata nu e nici dreapta, nici de treaba, nici amuzanta, de fapt viata e un calau, e doar un drum spre moarte pana la urma, nu conteaza cat traiesti,ci conteaza cum o faci. Sa stii sa’ti valorifici atuurile, sa stii sa profiti de ceea ce ti se ofera, dar cel mai important e sa stii sa pierzi pentru ca daca nu inveti sa faci asta, viata va fi mai mult decat un chin. Atunci, un veac de singuratate va fi floare la ureche, pe langa toata nelinistea pe care o vei simti; din pacate, trebuie sa lupti pentru ce iti doresti, nimic nu e simplu, nimic nu se castiga usor, nici macar moartea nu e simpla, dar viata e asa cum ti’o faci tu si daca alegi calea usoara, o sa ajungi la final si o sa te intrebi ce’ai facut in tot acest timp, o sa te intrebi daca ai trait si pentru ce ai trait.

Dragostea e „hoata”… te fura… te inseala… dar tot ea este aceea care reuseste sa te faca sa urci pe cele mai inalte piedestale sufletesti… este singura ce te poate salva din lumea asta cruda si plina de negura.. Si uite inca un fragment pe care il dedic ei.. asa in miez de noapte .

Priveam cum se indeparta,prea repede, si incercam sa ii mai spun ceva dar nu mergea.Dar nu stiu din ce motiv, nimic nu mai puteam rosti, fraze lungi si foarte adevarate imi par acum un lung sir de prostii, poate chiar asa sunt pentru ea .. dar pentru mine sunt adevarate probleme, ce mintea si sufletul imi chinuie .. Of .. au ramas atatea cuvinte nerostite. As vrea sa-i spun cat de mult o iubesc, dar nu m-ar crede ca in acest sens, dar asta simte inima mea, sunt sentimente de neconceput, probabil m-ar crede o obsedata, mai bine as incerca sa imi iau adio de la acest vis imposibil si sa revin cu picioarele pe pamant, dar .. imi va ramane mereu in inima aceasta seara .. o imagine feerice si idealizata a unor clipe ce nu se vor mai intoarce.. si ea e cea ce straluceste in lumina orbitoarea atator reflectoare.Ea e cea mai frumoasa mereu,culmea e ca nici nu ii e greu la cat de bine arata. Este cea care atunci cand zambeste pe toti ii ademeneste. Ea e cea la care dintotdeauna ai visat, esti admiratoarea ei secreta,care nu avea curaj s-o abordeze direct.Ea e cea care te-a vrajit,in fata ei de-atate ori te-ai fastacit si ai uitat ce vroiai sa-i spui. Ea e cea pe care nu o vei avea oricat de mult ai incerca sa ajungi la ea. Ea e cea la care te vei gandi, cea pe care in secret o vei iubi …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s