Cheia sufletului si a iubirii

Toti ne-o dorim, toti o asteptam, dar nu toti stim sa o pretuim. Pe cat de asteptata este, pe atat de mult ne sperie. Ne temem sa suferim, ne temem sa nu fim parasiti, ne temem ca se va sfarsi, ne temem…Traim mereu incorsetati de temeri, inconjurati de frici nejustificate,  de opinii care apartin constiintei colective  pe care le imbratisam ca fiind ale noastre.

Iubim cu teama, pe ascuns, stresati sa nu fim zariti, sa nu aratam ca ne pasa, sa nu dezvaluim prea mult din noi pentru ca apoi sa nu ne mai apartinem. Cu siguranta cand iubesti cu adevarat nu iti mai apartii, esti cu totul pentru celalalta persoana, respiri prin ea, traiesti prin ea. In clipa aceea totul moare ca sa renasca mai frumos ca inainte. Iubirea este sansa fiecarei persoane, de a se cunoaste, de a renaste, de a-si intregi jumatatea intr-un intreg alaturi de cea pentru care inima sa bate! Nimic nu este nepotrivit atunci cand iubesti, nimic nu este interzis atunci cand inima dicteaza!

Ratiunea ti-e prietena doar atunci cand te insoteste si nu te ingradeste. Iubiti fara granite, fara oprelisti, fara frici! Lasati iubirea sa creasca, pentru ca atunci cand a crescut atat de mult si nu mai incape in fiinta voastra va pleca spre alte zari, isi va cauta singura locul! Suferinta vine doar atunci cand accepti ceva ce e in contradictie cu ceea ce simti. Asadar nu lasati suferinta sa se instaleze, ingradind ceea ce instinctul a sadit in interiorul vostru. Iubiti cu toata fiinta voastra de fiecare data cand simtiti! Dati frau liber inimii sa aleaga! Iubiti din si cu toata inima pentru ca sufletul unei femei este un cufar si deseori dupa ce ati primit cheia norocoasa, o pierdeti pe noptiera altor persoane, printre documente, pe birouri sau prin masini. Apoi, o cautati cand este prea tarziu, pentru ca in noptile cand lipseati sau in momentele in care pur si simplu ati ales altceva, yala s-a schimbat. Asa ca apreciati ceea ce aveti, altfel veti ramane in fata usii cu o cheie care deschide usa catre trecut, iar prezentul si viitorul. se vor deschide cu o alta cheie … cea pe care nu o mai aveti.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s